Salon info

Bij Salon 138 kun je terecht voor uiteenlopende behandelingen. Wil je een keer wat anders dan highlights in je haar laten zetten? Laat je adviseren door onze kleurspecialist wat de mogelijkheden zijn. Als team zijn wij zowel bij de dames als bij de heren altijd op de hoogte van de laatste kniptrends.

Visagie

Naast het knippen en kleuren kunnen wij ook je make-up verzorgen. Wij kunnen je een kleuradvies geven of een make-up voor een speciale dag verzorgen.

Ga jij binnenkort trouwen? Dan kunnen wij jou wellicht hierbij helpen. Wij hebben hiervoor verschillende arrangementen voor je samengesteld.

Ook kun je bij ons terecht voor wenkbrauwen verven en epileren en het verwijderen van gezichtshaar.

Ons Team

Dit zijn wij!

Koen

Koen is 26 jaar en woont in Enschede. Hij zit sinds 2011 in het kappersvak en is samen met Mirjam eigenaar van salon 138 in Enschede. Koen springt in Oldenzaal in de Salon De Kapperij bij wanneer het nodig is en dat is vaak op de dinsdag. Zijn specialiteit is kleuren en stylen. In zijn vrije tijd gaat hij graag skiën, korfballen, en hij is gek op spontane uitjes. Koen houdt van humor en weet met zijn positieve instelling er altijd een gezellige draai aan te geven.

Wil je zeker weten dat ik dat er ben?  Bel ons dan!

Mirjam

Mirjam is eigenaresse van De Kapperij in Oldenzaal sinds maart 2019 en Salon 138. Mirjam zit al 30 jaar in het kappersvak en is naast kapster ook visagiste en schoonheidsspecialiste en ze zet permanente make-up. Ze is woonachtig in Oldenzaal met haar 2 puberzoons en hondje Guus. Guus is regelmatig in de salon aanwezig. Als Mirjam niet aan het werk is, gaat ze graag naar de sauna of een flink stuk hardlopen. Ze houdt van skiën, lekker eten en vooral gezelligheid om zich heen!

Wil je zeker weten dat ik dat er ben?  Bel ons dan!